Комикси

Настрой възходяща посока
Виж като Решетка Списък

4 Артикули

 1. BRZRKR - том 3
  20,00 лв.

  Полусмъртен и полубог, прокълнат и подчинен на насилието, мъжът, известен просто като Б, отново започва да се скита по света. След поредица експерименти и мисии спомените за неговия произход ще бъдат окончателно възстановени.

  Киану Рийвс, емблематичната звезда от филми като Джон Уик и Матрицата, е създателят и съавтор на BRZRKR. Рийвс е знаменит актьор, чиято 35-годишна филмова кариера е пожънала огромен успех в бокс офиса и получава значително признание. BRZRKR, първият му комикс и поредица графични романи, е комиксът с най-голямо финансиране в Kickstarter някога и най-продаваният авторски комикс дебют за повече от 25 години.

  Мат Киндт е автор и художник на комикси и графични романи бестселъри на Ню Йорк Таймс и сценарист на номинирания за Айзнер награда Grass Kings на BOOM! Studios. Работил е също по хитови заглавия на Dark Horse Comics, DC Comics, Marvel Comics и Valiant Comics. Печелил е наградата за дизайн на книга PubWest, номиниран е за шест награди Айзнер и шест награди Харви (с една победа). Творбите му са публикувани на френски, испански, италиански, немски и корейски. 

 2. Батман: Градът на совите
  20,00 лв.
  Изчерпан

  Абсолютният хит БАТМАН: ГРАДЪТ НА СОВИТЕ (съдържа БАТМАН (2011) #8-12 и БАТМАН (2011) ГОДИШЕН БРОЙ #1) продължава превърналата се в класика сага за битката на Черния рицар срещу най-старата и мрачна сила в Готам сити. От творческия екип зад бестселъри #1 на New York Times – сценариста СКОТ СНАЙДЪР (АМЕРИКАНСКИ ВАМПИР) и художника ГРЕГ КАПУЛО (Spawn), както и редица гостуващи таланти.

 3. Пазители на галактиката: Император Куил
  25,00 лв.

  Цялата галактика е в пълен хаос - воюващи империи и космически терористи на всеки ъгъл. Някой трябва да се издигне над всичко това и да подеме борба от името на онези, за които няма кой да се бори.

  Напук на природата си, група мизантропи и аутсайдери решават да обединят сили за една по-висша кауза. Дракс Разрушителя, Гамора - най-опасната жена във вселената, Енота Рокет, Грут и Флаш Томпсън, познат и като Венъм, се събират под предводителството на Питър Куил, Звездния повелител, и се превръщат в спасители на космоса, защитници на вселената...

  ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА

  Но нещата са се променили...

  Питър Куил е изоставил Пазителите и ролята си на Стар лорд, за да стане император на Спартакс! Рокет поема ролята на водач - подкрепян от Дракс, Венъм, Грут, Кити Прайд и новия член на екипа Бен Грим - Нещото. След осем месеца отсъствие Гамора се завръща, но дали ще бъде посрещната радушно в редиците на Пазителите? И какво може да пресече пътищата на отряда и Имперската стража на Куил. При такива приятели кой има нужда от врагове. Със сигурност не и Пазителите, но изглежда тяхната най-голяма сила е да привличат неприятности като магнит. Новата заплаха за галактиката се нарича Унищожителя и той иска кръв.

  Посрещнете вторите филмови приключения на "Пазителите на галактиката" с това ново прераждане на всяващата хаос банда космическите герои...

  Изданието включва "Пазители на галактиката" брой 1 - 5 (2015-2016 г.)

 4. Lego: Хари Потър – Черния лорд
  11,99 лв.

  Поемете на епично приключение, в което ще преодолявате коварни загадки и заплетени лабиринти, за да помогнете на Хари, Рон и Хърмаяни да надвият върлия си враг!

Настрой възходяща посока
Виж като Решетка Списък

4 Артикули